collage
Reacties

We hebben genoten van uw huis en omgeving. Alles is perfect in orde, voor herhaling vatbaar! Dank u.

Familie V., Zwaag


We hebben afgelopen weekend een heerlijke tijd gehad in bungalow Sjaloom. Mooie plek en heerlijk weer.

C.K., Wageningen


Bedankt voor de toffe accommodatie! We hebben een supervakantie gehad! Vriendelijke groet.

Fam. de B., Olen (België)


We hebben weer een geweldig weekend gehad en iedereen is enthousiast om ook het volgend jaar weer naar Hoenderloo te gaan. Dus zullen we maar zeggen tot volgend jaar! En nogmaals ons aller dank.

R.K., Diemen


Heel erg bedankt voor het warme welkom en het verblijf in dit geweldige huisje! Sjaloom!

Marloes, Sanne, Lieke, Els, Lorette, Stefanie, Maaike, Maaike, Nijmegen


We kijken met plezier terug naar vorig weekend. De bungalow is goed geschikt voor een groep en kunnen het ook anderen adviseren. Het valt op dat alles netjes is. Als je de keukenla opentrekt en je ziet het bestek zo keurig gerangschikt: klasse. We grepen nergens aan mis.

T.S. en R.S., Grave


Bedankt voor het gebruik van jullie vakantiehuis. We hebben een mooi weekend gehad en de accommodatie voldeed volledig aan de verwachtingen.

Fram. K, Den Ham


Via deze weg willen we even bedanken voor een heel leuk weekend mede mogelijk gemaakt door de erg leuke bungalow. Wij vonden het huis erg comfortabel en gezellig ook de ruimte is prima ook voor 10 personen. Misschien tot een volgende keer.

C.W., Utrecht


Wij hebben weer een gezellige tijd gehad in Sjaloom. Als het aan ons ligt komen we het volgend jaar weer terug.

N.G., Venlo


Heerlijk verbleven. Goed geoutilleerd huisje!

Fam. P., Santpoort-Noord


Afgelopen weekend hebben wij een geweldige tijd gehad in Sjaloom. Een erg leuke bungalow en van alle gemakken voorzien. Vooral over de bedden waren we goed te spreken, zelden zo lekker geslapen tijdens een vakantie. Natuurlijk werkte het weer ook mee, waardoor wij veel hebben kunnen wandelen in de mooie omgeving. Met vriendelijke groet,

Fam. M., Leeuwarden


Wij hebben een heerlijke week gehad. Een fijn huisje en een prachtige omgeving en ook de zon regelmatig op bezoek. Kortom, wij hebben genoten. Hartelijke groet,

Fam Z., De Tike (Frl)


We hebben een heerlijk weekend gehad in uw bungalow Sjaloom. Het weer kon wat beter, maar daar kunt u niets aan doen. De bedden, douches, keuken enz. waren prima voor elkaar. Met vriendelijke groeten,

D.R., Zwolle


Ik wil even laten weten dat wij, mijn broers en zus, het erg naar ons zin hebben gehad in jullie bungalow het afgelopen weekend. Gezellig huisje, fijne kachel en we hadden ook nog eens mooi weer. Voor herhaling vatbaar.

R., J., H., C., G., R. en T.A. te Delft


Wij willen je nog even laten weten dat we het erg naar ons zin hebben gehad. Misschien tot ziens!

Fam. W. te Schagen


Wat hebben wij genoten deze dagen! Onze grote complimenten voor de supercomplete inrichting van het huisje. Het heeft ons aan niets ontbroken. Wij zullen zeker onze positieve ervaring delen met anderen. Heel veel leuke en positieve groeten van: Lieke, Gijsje, Jennes, Jan, Wilma, Jenny en begeleiders: Angela, Ria en Anja. Hier kunnen wij weer heerlijk een tijdje met plezier op terugkijken. TOT ZIENS

L.,G.,J.,J.,W.,J.,A.,R. en A., Leerdam


Wij hebben vorig weekend enorm genoten: wat een prachtige bungalow op een prachtige plek, met alles er op en eraan. Gelukkig hadden we ook nog best mooi weer dus buiten gegeten, lekker vrij en in de natuur. En wie weet tot nog eens een keer. We zeggen het ook voort.

S.B., Dordrecht


We hebben een paar mooie dagen in jullie huisje Sjaloom gehad. Het was super. Groet van ons allen en misschien tot een volgende keer.

Fam. S, Posterholt


Wij hebben vorig weekend enorm genoten: wat een prachtige bungalow op een prachtige plek, met alles er op en eraan. Gelukkig hadden we ook nog best mooi weer dus buiten gegeten, lekker vrij en in de natuur. En wie weet tot nog eens een keer. We zeggen het ook voort.

S.B., Dordrecht


Hartelijk dank dat wij het weekend in uw bungalow "Sjaloom" mochten verblijven. Het was helemaal compleet, hebben nergens verlegen om gezeten. De houtkachel gaf veel gezelligheid en warmte. Op een aanrijding na met een wild zwijn (dicht bij het park) - alleen materiële schade - 'n zeer geslaagd weekend.

Fam. J.t.B., Lichtenvoorde


We willen je graag bedanken voor het welkome gevoel dat je ons gaf toen we bij de bungalow aankwamen. Ook willen we je een groot compliment geven voor hoe schoon en compleet de bungalow is. We hebben een super minivakantie gehad en komen vast een keer terug!!!!

M.v.V, Zoetermeer


In 2010 hebben wij met onze kinderen een weekend doorgebracht in uw bungalow. Dit is ons en onze kinderen zo goed bevallen, dat zij met het idee kwamen om dit nog eens te doen. Daarom willen wij graag weer een periode boeken in 2012.

W. en C.V, Spijkenisse


Na een paar hele gezellige dagen in "Sjaloom" willen wij jullie hartelijk bedanken voor ons verblijf hier. Een dagje Apeldoorn, een wandeling en een huifkartocht waren leuke invullingen van deze zonnige dagen. De gezellige avonden waren ook een leuke aanvulling door de gezelligheid die "Sjaloom" uitstraalt. We kijken terug op een leuk weekend in een heel mooi huisje.

Fam. G. en I., Oud Beijerland


Wat hebben we met ons gezin genoten van jullie heerlijke huis. Helemaal top! We voelden ons er meteen thuis. Fijn, die grote tafel. Gezellig, die houthaard. Comfortabel, de bedden. Heerlijk, de douches. Lekker ruim, de koel-vrieskast. Compleet, de hele inrichting. Paradijselijk, de tuin met eekhoorns, mezen, boomkruiper en vlaamse gaai. Mooi, het herfstbos. Kortom: we hadden het heel goed.

Fam.P, Wijk bij Duurstede


We hebben het erg naar ons zin gehad. Wat een fijn, groot huis was het!! Wellicht ziet u ons nog een keertje terug! Vriendelijke groeten,

W.d.R., Alphen a/d Rijn


Nog even een reactie nav ons midweekje weg. We hebben ervan genoten, prachtige omgeving! Het huisje is praktisch ingericht, de spellen waren ook heel leuk, vooral memory en het kwartetspel is vaak gespeeld, heel leuk. Verder heerlijk dat die kannen en bekers er waren, we waren tenslotte met veel kinderen, dus dat werkte heel fijn.
Bedankt, met de hartelijke groeten.

M.V., Bleskensgraaf


Hallo Wim, Via deze weg wil ik je even laten weten dat we een uitstekend weekend hebben gehad en dat het goed verblijven is in jullie huis in de bossen. Het voelde echt als Sjaloom. Vriendelijke groet

F.F., Harlingen


Graag zouden onze buren uw bungalow een midweek huren. 2 Weken geleden zaten we ook in uw bungalow en het beviel ons geweldig.

I.DeK., Roeselare, België


Via dit emailtje willen we je even bedanken voor het geweldige weekendje weg dat we afgelopen dagen hebben gehad in uw bungalow sjaloom. We hebben ons erg vermaakt in uw bungalow en in de omgeving. We willen u even laten weten dat we erg tevreden waren over de kwaliteit van uw huisje en de inboedel hiervan. Geweldig zoals we door u ontvangen werden etc. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en het verhuren van uw bungalow.

Fam. P., Mill


Met dit kaartje willen wij u nog even zeggen dat we met de paasdagen erg genoten hebben van uw bungalow Sjaloom. Hadden prachtig weer, lekker buiten gezeten, spelletjes gedaan, gebadmintond, enz. Mooie omgeving en het huisje was voor ons comfortabel en ruim genoeg.

Fam. D., Lutjebroek


We hebben super genoten van het huisje. En wie weet tot een volgende keer.

A.K., Utrecht


We hebben een leuke en gezellige tijd in het huisje gehad. Het huis was erg leuk en compleet. Bedankt voor de goede zorgen.

I.V., De Meern


Wij hebben erg genoten in jullie geweldige bungalow! Bedankt, het is allemaal heel fijn en goed verzorgd hier. Misschien tot ziens!

N.v.L. & Co, Nijmegen


Ik wilde u even laten weten dat we een paar leuke dagen hebben gehad in uw gezellige huisje. Wij komen graag nog een keer bij u terug.

N.G., Venlo


Vorig jaar zijn wij met vrienden met veel plezier een weekend in uw bungalow geweest. Graag willen wij ook dit jaar een weekend boeken met familie.

C.d.K., Hoogmade


Wij hebben hele leuke dagen gehad in Hoenderloo, het huisje was erg gezellig en keurig verzorgd.

L.G., Wassenaar


Wij hebben het erg leuk gehad afgelopen weekend. Het huisje was super, compliment! Dit is ook zeker voor herhaling vatbaar! Super bedankt.

B.B, Rotterdam


Bedankt dat we dit weekend in het huisje mochten verblijven. We hebben een super weekend gehad!

E.N., IJsselstein


Wij willen bedanken voor de heerlijke 4 dagen die we in jullie huisje hebben doorgebracht. Ondanks het wisselvallige weer hebben wij ons goed geamuseerd. Het huisje was perfect!!

Fam. H., Kerkrade


Hartelijk dank! Voor het gezellige, koesterende huis!

Riet, BELGIE


Enorm bedankt voor het gebruiken van jullie prachtige huisje in de bossen. Wij hebben genoten van een GE-WEL-DIG weekend.

H. en T., Pijnacker


We hebben genoten van het weekend in jullie huis en willen het graag in 2011 weer een weekend huren.

D. en M.H., Middelharnis


Voor de goede orde wil ik graag doorgeven dat we afgelopen weekend een geweldige periode hebben gehad. Natuurlijk werkte het weer ook fantastich mee, maar het verblijf in bungalow "Sjaloom" is ons prima bevallen en we zijn zeker van plan om er nog een keer gebruik van te maken.

R.K., Diemen


Ik wil u door middel van deze mail bedanken voor het heerlijke weekend in de Sjaloom. Wij hebben echt genoten van het huisje en de mooie omgeving en hopen nog een keer terug te komen.

M.v.M., Groot Ammers


Ik wilde u even meedelen dat wij afgelopen weekend een heerlijk verblijf hebben gehad in uw bungalow. Het is een heerlijke plek om met een grote groep te zijn, en een perfecte ruimte om met elkaar te eten en gezellig te zitten. Ik hoop dat alles naar wens was hoe wij de bungalow hebben achtergelaten. Heel erg bedankt en zeker tot ziens.

S.K., Amsterdam


Wij zijn dit weekend in de bungalow geweest en hebben het prima naar onze zin gehad, het weer zat niet helemaal mee maar ondanks dat was het een heel gezellig weekend met kinderen en kleinkinderen, ook dank zij de bungalow die er heel goed uitzag, keurig verzorgd (zo hebben wij hem ook achter gelaten). Alles was aanwezig en de ruimte was prima! Wij hebben elkaar echt niet in de weg gelopen. Hartelijk dank! Ook namens mijn man, kinderen en kleinkinderen, wij komen zeker nog eens.

P.& G.K.


Hallo, er is 1 kopje gesneuveld. Verder was het superleuk en hopen we hier terug te mogen komen. Groetjes, Ons.

J.V., Uden


Via deze weg willen we u hartelijk danken voor de geboden mogelijkheid om in uw bungalow onze teamtweedaagse te houden. We hebben een prima verblijf gehad.

H.L.


Wij zitten ondertussen terug in België. We hebben met de ganse familie een fantastisch weekend beleefd in bungalow sjaloom. De mooie streek en het warme Paasweekend hielpen natuurlijk mee om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

R.v.H.


Afgelopen weekend hebben wij jullie Finse bungalow gehuurd. Hierbij willen wij jullie bedanken, de bungalow was uitstekend. We hebben ons goed vermaakt in de bungalow en de bossen van Hoenderloo. Mischien tot een volgende keer.

Fam. H., Haaksbergen


Wij hebben genoten van de mooie omgeving, de BBQ en gezelligheid met 8 meiden. Dank voor de goede zorgen! t Was schoon genoeg he?! Wellicht eens tot ziens!

M.d.U.


Afgelopen weekend hebben we in uw huisje Sjaloom een heerlijk weekend gehad! Alles prima gegaan, we vonden het een erg gezellig en leuk huisje! Voldeed aan alle wensen! Meerderen van ons willen hier zeker nog eens terugkomen, we zullen dus maar zeggen: tot ziens!!

A., E., E., I., S., A., M., W. en A., Leidschendam


Ik wil jullie nog hartelijk danken voor het gebruik van het huisje. Wat een heerlijke plek! We hopen er in de toekomst nog een keer gebruik van te mogen maken. We hadden problemen de houtkachel aan te krijgen, omdat het hout dat we kochten nog vochtig was. Maar vanaf de derde avond is het gelukt. Nogmaals dank en vriendelijke groet.

M.S.